Om Solidox

Solidox tilbyr et bredt spekter av tannprodukter som hjelper deg å holde tennene friske og sunne hele livet. Både tannkrem og tyggegummi fra Solidox er utviklet spesielt for å hjelpe deg å ta vare på tennene dine.

Solidox Tannkrem - les mer om Solidox. FOTO

Gjennom god kjennskap til nordmenns vaner og preferanser og et nært utviklingssamarbeid med det norske fagmiljøet tilbyr Solidox beskyttende produkter som er spesielt tilpasset ulike behov. Vi tilbyr også egen tannkrem for barn og junior, hvor både smak og fluornivå er tilpasset de yngste.

Tannhelse siden 1939

Solidox’ historie begynte allerede i 1939 da Solidox lanserte tannkrem mot tannstein. Prisen den gang var 1 krone per tube.

Gjennom tidene har nok tannhygiene vært begrenset til skylling av munnen og forsøk på å rense tennene med tannpirkere eller en oppfliset pinne som tjente som tannbørste. Salt skal også ha blitt benyttet da det har en viss slipevirkning. Det er ikke rart at Solidox raskt ble et så populært produkt rundt i de norske hjem.

Solidox er det eldste tannkremmerket på markedet i Norge, og har vært en viktig bidragsyter til tannhelsen i landet siden det ble lansert for over 80 år siden. I 2018 lanserte Solidox også tyggegummi, og utvidet dermed sitt sortiment innen tannprodukter. Dermed kan vi også kan hjelpe deg å ta vare på tennene dine når du er på farten.

Solidox - Tannkrem uten mikroplast. FOTO

Se våre produkter

Produkter
Kvinner smiler - Slik kan du unngå hull i tennene. FOTO

Få gode råd om tannhelse

Tips til god tannhelse